Microwave Com. bug

Report bugs here! Please use the template when posting. For help running the game, please use the tech support forum.
Post Reply
Spinort
Posts: 1
Joined: Mon Jun 30, 2014 3:46 am

Microwave Com. bug

Post by Spinort » Mon Jun 30, 2014 3:57 am

Alpha build number: 0.43

Operating System: Windows 7

Bug severity: Other

Complete steps to replicate bug: IF a station is built before the microwave tower is built it will give results. (Microwave is in Que.)

Dxdiag output** or system specs for non Windows machines:

Console output:

Maia Config settings:

Other notes:Seems also to be workbenches are not actually needed for building any sort of station :/
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/327 ... 43275F01C/

User avatar
Ruairí
Posts: 111
Joined: Fri Jun 20, 2014 10:15 am
Location: NRW Germany

Re: Microwave Com. bug

Post by Ruairí » Mon Jun 30, 2014 10:21 am

Thanks for the report, we are checking it out now.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest