intel 3000 hd

Bugs that have been closed.
Post Reply
officepc001
Posts: 5
Joined: Sun Dec 08, 2013 3:39 pm

intel 3000 hd

Post by officepc001 » Mon Jan 13, 2014 3:58 pm

Hello,

I have bought this game more then a month ago now.
I wonder,

When will you finally solve the problem with the Intel 3000 graphics card?
I would like to see the game finally start now.

All we have seen until now is the black screen as posted many times before,
it comes with the menu and invisible cursor.

awaiting your reply,

Anoobis1001
Posts: 7
Joined: Mon Dec 09, 2013 12:45 am

Re: intel 3000 hd

Post by Anoobis1001 » Sun Feb 02, 2014 6:43 pm

I have the latest drivers and have been having this same problem since I first downloaded the game 3 months ago.

The developers don't seem to care about Intel HD graphics at all...

User avatar
SimoRoth
Site Admin
Posts: 1106
Joined: Sat Jul 14, 2012 11:28 am

Re: intel 3000 hd

Post by SimoRoth » Sun Feb 02, 2014 9:26 pm

The developers don't seem to care about Intel HD graphics at all...
Quite the opposite. I've spent several days fixing problems on Intel graphics hardware, despite it being far below the minimum specs.

Intel are sending me some hardware to test on. Until then there is not much I can do as no fixes for the 3000 have worked for everyone so far.

User avatar
SimoRoth
Site Admin
Posts: 1106
Joined: Sat Jul 14, 2012 11:28 am

Re: intel 3000 hd

Post by SimoRoth » Thu Mar 06, 2014 8:39 pm

Intel 3000HD is now fully supported. Update on Steam to get the fix.

User avatar
Ruairí
Posts: 111
Joined: Fri Jun 20, 2014 10:15 am
Location: NRW Germany

Re: intel 3000 hd

Post by Ruairí » Tue Jun 24, 2014 3:23 pm

Issue has been reported fixed, moving to Closed subfourm. Thank you for the assistance!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest